Ads Top

Afla în ce zi a săptămînii te-ai născut, și ce semnifică?


Ți-ai pus vreodată întrebarea în ce zi a săptăminii ai apărut pe lume și crezi că are o semnificație specială, te interesează sa afli această ziua, ba mai mult vrei să știi și ce semnifică.?



Alege data dorita





Babilonienii au ales sa organizeze calendarul pe baza a 7 zile ale saptamanii, iar fiecare zi sa corespunda una din celor 7 planete vizibile cu ochiul liber. Tot ei au facut o legatura intre ziua saptamanii in care te-ai nascut, planeta care o guverneaza si trasaturile la care esti predispus. Afla in ce zi a saptamanii te-ai nascut pentru ca sa vezi ce spune planeta ta despre tine.


Ziua Semnificatia
Luni Babilonienii spuneau: „Nou-nascutul de luni are o fata luminoasa”. De fapt, aceasta zi este guvernata de LUNA, planeta ce guverneaza oamenii sensibili, plini de viata si tinerete vesnica. Acestia vor reusi sa exceleze in domenii legate de arta, emotii, empatie, caritate.
Marți Babilonienii spuneau: „Nou-nascutul de marti este plin de gratie”. Marte, planeta guvernatoare a celor nascuti in aceasta zi, ii face sa fie in continua miscare, plini de energie si foarte bine determinati. Sunt admirati pentru asta si foarte respectati in societate.
Miercuri Babilonienii spuneau: „Nou-nascutul de miercuri este plin de ganduri”. Mercur este planeta guvernatoare a celor care gandesc foarte mult si au tendinta sa-si faca prea multe griji, chiar si cand nu este cazul. Sunt insa niste persoane care se dezvolta mult din punct de vedere intelectual si sunt talentati in domeniul lor.
Joi
Babilonienii spuneau: „Nou-nascutul de joi are mult de mers”. Aici se refereau la persoanele guvernate de Jupiter, care de obicei au un lung drum de parcurs: le plac calatoriile si sa descopere lumea, si in acelasi timp sa invete si sa asimileze cat mai multa informatie. Sunt oameni care isi petrec viata incercand lucruri noi si trecand de la o ocupatie la alta.
Vineri Babilonienii spuneau: „Nou-nascutul de vineri este iubitor si bun”. Cei nascuti vineri sunt guvernati de Venus, planeta dragostei si generozitatii. Aceste persoane isi petrec viata cautand dragostea, in toate formele ei si sacrificandu-se pentru binele altora.
Sâmbătă Babilonienii spuneau: „Nou-nascutul de sambata este un om muncitor”. Saturn guverneaza aceasta zi, si ii face pe cei nascuti sambata sa fie seriosi, dedicati lucrului lor si responsabili. Sunt oameni de incredere, care vor reusi sa izbuteasca in viata prin stabilitate si perseverenta.
Duminică Babilonienii spuneau: „Nou-nascutul de duminica este intelept, bun si vesel”. Intr-adevar, aceasta este descrierea celor guvernati de Soare, care ii face persoane deosebit de atragatoare in societate. Acesti oameni au succes cu usurinta si sunt propulsati in posturi inalte, de conducatori.


4 comentarii:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.