Ads Top

De fapt, a cui este vina?

 
femei
Te-ai întrebat vreodată...
 - De ce oamenii drăguţi, echilibraţi, atrag parteneri cu tempera­ment vulcanic?
- De ce cu cât o femeie devine mai supărată, cu atât mai detaşat şi mai rece devine bărbatul?
- De ce atunci când o femeie se simte rănită şi începe să plângă,partenerul ei nu o poate consola şi poale deveni chiar furios pe ca?
- De ce o femeie puternică şi foarte independentă devine brusc nesigură şi cere ajutor când începe o relaţie cu un bărbat?
- De ce cu cât mai mult insistă o femeie că nimic nu o deranjează, cu atât mai furios devine partenerul?
- De ce cu cât un bărbat o asigură mai mult pe soţie că totul este sub control, cu atât mai îngrijorată şi mai panicată devine femeia?
barbatii-vs-femei
     Răspunsul la toate aceste întrebări stă în înţelegerea conexiunii secrete din relaţiile noastre. O dală ce înţelegi cum această conexiune secretă funcţionează, vei vedea de ce relaţiile reuşesc sau eşuează şi de ce uneori par atât de nebune. Această legătură secretă se numeşte
Efectul de Echilibrare.
îţi voi explica Efectul de Echilibrare folosind o analogie.
    Imaginează-ţi două recipiente cu lichid, ca două rezervoare de înmagazinare care stau vertical.   Aceste două rezervoare reprezintă doi oameni aflaţi într-o relaţie. Să le spunem acestora soţ şi soţie şi să Ie numim John şi Mary. Ceea ce leagă cele două rezervoare este o ţeava. Ţeava de conexiune este ca sensibilitatea pe care o simt soţul şi soţia unul faţă de celălalt. Să-i spunem acesteia, conexiune.
    Când sunteţi căsătoriţi sau trăiţi împreună; când sunteţi membrii ai familiei; când lucrezi foarte aproape de cineva şi, cel mai important, când ai relaţii sexuale cu cineva, dezvolţi acea conexiune.
    Cu cât eşti mai conectat de cealaltă persoană, cu atât mai intens îi împărtăşeşti ori îi simţi sentimentele. Ai ştiut vreodată că partenerul tău este supărat de ceva chiar dacă a negat? A perceput unul din copii dispoziţia în care erai, înainte ca tu să îţi dai seama de cum te
simţi? Ceea care îţi permite să „ştii" ce simt ceilalţi este conexiunea emoţională dintre voi.
Astfel, acum avem două „rezervoare" şi o ţeava de legătură. Ce se află îh interiorul rezervoarelor? Ele conţin emoţiile lui John şi ale lui Mary. Ţeava „leagă" emoţiile lor, astfel încât John şi Mary îşi pot simţi unul altuia sentimentele.

de de Barbara de Angelis

Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.