Ads Top

Donează un zâmbet

    Tapet Vizualizatbor foto Windows
    Atunci când ai învăţat să râzi, ai descoperit unul dintre cele mai bune tratamente împotriva depresiei. Au fost publicate numeroase studii despre folosirea râsului şi a umorului în combaterea diverselor boli, inclusiv a depresiei. Au existat chiar şi peroane care s-au vindecat cu ajutorul râsului. Cercetările recente au arătat că râsul determină eliberarea a doi hormoni foarte importanţi – encefaline şi endorfine – care duc la ameliorarea depresiei, a durerilor şi a tensiunilor.

    E bine cunoscut faptul că oamenii care suferă de depresie sunt mai predispuşi la îmbolnăvire decât oamenii fericiţi, care râd des. Unele spitale sunt dotate chiar cu aşa-numitele “camere de umor”care să îi facă pe pacienţi să râdă – desene, comedii şi reviste umoristice.

    Oricine îşi poate dezvolta abilitatea de a râde. Nu ai observat că cei care râd uşor sunt mai puţin predispuşi către depresie şi par să fie mai bine acceptaţi din punct de vedere social ?

    Aşadar, ce te opreşte să vezi partea bună a fiecărei situaţii şi să-ţi dezvolţi un simţ al umorului minunat ?
Este de fapt natural, nu te costă nimic şi extrem de amuzant ! Învaţă să râzi cât poţi, până devine un obicei.  Astfel, vei reuşi cu siguranţă să te distrezi mai mult, să te bucuri de viaţă mai mult. Cu siguranţă vei atrage pe ceilalţi către tine şi vei observa o îmbunătăţire substanţială în fiecare domeniu al vieţii tale. 








Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.