Ads Top

8 Carti pentru dezvoltare personala gratis

    Indiferent dacă suntem cititori împătimiți sau citim ocazional orice carte citită ne va ajuta să ne îmbogățim într-o multitudine de sensuri. Îmbunătățirea începe cu un singur act simplu, determinant. Trebuie să luăm o carte, să o deschidem, și să începem a citi, pentru că viața noastră se va îmbogăți mai mult decât ne-am imaginat vreodată.
   E absolut uluitor și dificil să-mi dau seama cum au reușit literele negre tipărite pe o foaie albă să-mi schimbe atît de multe lucruri în viață. Iar cel mai important lucru este faptul că o carte bună, citită la momentul potrivit poate schimba radical viața cuiva. Cu fiecare pagină citită mă simt mai puternic, prin simplu fapt că deja cunosc ceia ce mulți încă nu știu.

reading

„De multe ori, viitorul unui om a depins de lectura unei cărți.”Ralph Waldo Emerson

   Cu timpul am înțeles și cât de plăcut este să găsești cartea care ți se potrivește pe moment, cartea care îți oferă exact ceia de ce ai nevoie pe moment, care te înțelege mai bine ca oricine, te susține și-ți dă cele mai inspirate sfaturi.

Aici am prezentat cred că cele mai importante cărți care m-au fascinat.

1. De la lectură la bani de Burke Hedgesa fost cartea cu care mi-am descoperit pofta de a citi. Este motivația care te face să iubești cărțile.

2. Tată bogat, tată sarac de Robert T. Kiyosaki - o carte extraordinară prin care am reușit să văd lucrurile la scară mare și în ansamblu și cel mai important am înțeles odată și pentru totdeauna cine trebuie să tind ca să devin.

3. Secretele minții de milionar de T. Harv Eker pur și simplu schimbă viziunea despre bani și oamenii bogați, despre cât de primitiv gândim.

4. Descătușează-ți întregul potențial de Sally Eichhorst, Warren Veenmante ajută să descoperi comoară ascunsă din fiecare din noi. Îți dă poftă de viață, și te învață cum devii o persoană puternică.

5. Cele cinci elemente esențiale ale vieții de Jim Rohn  este un ghid al succesului, cu care vom descoperi un potential nemarginit, cum nu ati crezut vreodata ca poate exista.

6. Școlile și facultățile au murit de Pera Novacovici. 

7. Limbajul trupului de Pease Allan

8. Atitudinea este totul de Jeff Keller

9. Cine mi-a luat cașcavalul de Spencer Johnson (audio)

10. Cei 6 Stâlpi ai încrederii în sine de Nathaniel Brandon

Нравится



Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.