Ads Top

Cum să atragi dragoste?

      Primeste-iubire-300x206Dragostea vine când o aștepți mai puțin, când nici măcar nu o cauți. Vânătoarea după dragoste nu aduce niciodată un partener potrivit. Creează numai neîmplinire și nefericire. 
     Dragostea nu e niciodată în afara noastră; dragostea e În noi. Nu insista ca dragostea să vină imediat. Poate că încă nu ești pregătit pentru asta, sau nu te-ai dezvoltat spiritual suficient ca să atragi dragostea pe care ți-o dorești.

     Nu te mulțumi cu oricine, numai ca să ai pe cineva. Stabilește-ți standardele. Ce fel de dragoste ţi-ar place să atragi? Fă o listă eu calitățile pe care le dorești ca adevărat într-o relație. Dezvoltă acele calități în tine însuti, și vei atrage o persoană care le are.

     Poate vrei să examinezi ce anume ține dragostea departe de tine. Poate fi spiritul critic? Sentimentul că nu meriți? Standardele exagerate? Imagini de stele dc cinema? Frica de intimitate? Crezul că nu meriți să fii iubit? Fii gata pentru iubire atunci când apare. Pregătește terenul, și fii gata să hrănești dragostea. Fii iubitor, și vei fii demn de iubit.

fragment din Poți Să-ți Vindeci Viața de Louise Hay

separator-450

Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.