Ads Top

Secretele Mintii de Milionar – T. Harv Eker citește online gratis (full pdf)

    image_11203      Trăim într-o lume a dualităţii: sus şi jos, întuneric şi lumină, fierbinte şi rece, interior şi exterior, rapid și încet, dreapta si stânga. Acestea sunt doar câteva dintre miile de exemple de posibili poli opozabili. Ca să poată exista un pol, trebuie să existe şi celălalt pol. Este cu putinţă să existe o parte dreaptă fără partea stângă? Sub nicio formă!
       Prin urmare, aşa cum există legile „externe” banilor trebuie să existe şi nişte legi „interne" ale acestora. Legile exterioare includ noţiunile de ştiinţă a afacerilor, managementul banilor şi strategia investitiilor. Acestea sunt esenţiale. Dar jocul intern este la fel de important. Ca o analogie, gândiţi-vă la un tâmplar şi la uneltele sale. Pentru el este obligatoriu să aibă unelte de foarte bună calitate, dar cunoştinţele profesionale prin care folosește cu măiestrie aceste unelte sunt şi mai importante.
       Obişnuiesc să zic: „Nu este suficient să fii în locul potrivit la momentul potrivit. Trebuie să fii persoana potrivită în locul potrivit, la momentul potrivit".
      Deci cine sunteţi dumneavoastră? Cum gândiţi? Care vă sunt convingerile? Care vă sunt caracteristicile și obiceiurile? Ce gândiţi despre propria persoană? Cât de încrezători sunteţi în propriile puteri? Cât de mult interacţionaţi cu ceilalţi? Cât de multă încredere aveţi în ceilalţi? Credeţi cu adevărat că meritați să fiţi bogat? Care sunt abilitățile care vă permit să acţionaţi în pofida temerilor, a indoielii, în ciuda neplăcerilor şi discomfortului? Puteţi acţiona atunci când nu aveţi dispoziţia necesară?
      Adevărul este că modul de gândire, caracterul şi convingerile dumneavoastră reprezintă o parte esenţială a ceea ce determină nivelul dumneavoastră de succes.
      Stuart Wilde, unui dintre scriitorii mei favoriţi, o spune în modul următor: „Cheia către succes este creşterea propriei energii; atunci când reuşesti acest lucru, oamenii vor fi atraşi către tine în mod natural în momentul când îşi fac apariția, pune-i la treabă!"
 

autor T. Harv Eker



Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.