Ads Top

Astăzi este mâinele lui ieri / Epilog

today

       Astăzi este rezultatul actual al eficienţei planurilor tale deacţiune. Dacă ieri ai folosit judicios fiecare oră, fiecare minut,atunci ai făcut totul pentru a-ţi mări la maximum posibilităţilede a dobândi astăzi succesul, ca o încununare a eforturilor tale.Dacă ieri ai irosit timp preţios în activităţi frivole, neproductive, rezultatul pe care îl vei primi astăzi va fi pe măsură. Laolaltă curezultatul modului în care ai acţionat ieri, ziua de astăzi conţine, deasemenea, şi seminţele posibilităţilor care se vor ivi mâine.
       Ziua prezentă este şansa de a face ca ziua de mâine să fieaşa cum doreşti. Este ultima ta şansă de a influenţa şi a schimba în bine rezultatele pe care cu siguranţă le vei primi mâine. Fiecare zireprezintă rezultatul şi dovada vie a felului cum ai utilizat ziua de ieri,împreună cu oportunitatea de a transforma cursul zilelor din viitor.
       Stăruieşte asupra oportunităţilor zilnice de a-ţi transformaviaţa, conform unui plan definit de acţiune şi adoptând o atitudine pozitivă faţă de viaţă şi faţă de schimbarea însăşi. Pune acest planîn aplicaţie imediat, prin muncă continuă şi eficientă. Rezultateleeforturilor tale de astăzi se vor regăsi cu siguranţă în realitatea zileide mâine. Unde te vei afla mâine depinde de cât de înţelept şi deeficient foloseşti fiecare oră a zilei de azi.
       Începe fiecare zi cu o atitudine mentală pozitivă. Vizualizează-ţiscopurile şi concentrează-te asupra lor. întocmeşte-ţi cu grijă planul deacţiune. Pune-l pe hârtie, descriindu-l în detaliu. Fă o listă cu lucrurile pecare trebuie să le efectuezi în fiecare zi, în vederea atingerii scopurilor tale. Foloseşte fiecare oră a fiecărei zile cu maximim de eficienţă, pentrua obţine rezultatele dorite. La sfârşitul fiecărei zile, pune-ţi întrebarea:

Am făcut oare tot ce mi-a stat în putinţă
pentru ca ziua de mâine să fie aşa cum doresc?

       Atunci când poţi răspunde acestei întrebări, fără umbră de îndoială:

Da, am făcut tot ce am putut,
utilizând tot ce am avut la dispoziţie!

       eşti pe drumul cel bun în călătoria ta către succes, pentru a dobândi ceea ce-ţi doreşti şi meriţi să ai în această viaţă.

Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.