Ads Top

Nu mai căutați pe alții care să vă iubească !

the_shadow_sea_by_vhm_alex-d77heq2

       Dacă veți căuta oameni care să vă iubească, veți trece prin viață dezamăgiți. Iubirea începe prin a te iubi pe tine însuți. Dacă nu te iubești pe tine, nu vei reuși să găsești iubire la alții. Doar când ai în tine iubire și o răspândești în jur până când îi cuprinde pe toți și pe toate, doar atunci vei primi și tu iubire.

       Nu uita însă că nu poți să dai iubirea ta altei persoane. Poți doar să fii iubitor. A fi iubitor înseamnă să-ți iubești mintea, gândurile, corpul, viața și puterea divină care sălășluiește în tine. Învață să iubești copacii, florile, animalele, lumina soarelui și tot ce vezi, tot ce atingi și tot ce mănânci.

       Tandrețea, faptul dea fi iubitor este una dintre cele mai puternice nevoi ale noastre. Specialiștii în știința comportamentului uman au descoperit că tulburările de personalitate sunt cauzate nu de lipsa iubirii, ci de lipsa tandreții.

       Ideea că nu putem iubi pe altcineava până când nu învățăm să ne iubim pe noi înșine poate să pară o invitație la egoism. Nu e deloc așa dacă înțelegem că suntem conectați cu toți ceilalți oameni de pe planetă. Așa cum capul e legat de umeri, palmele, de brațe, tălpile, de gleznă, tot așa fiecare individ este o prelungire a tuturor celorlalți. - Secretul succesului -  Dr. Robert Anthony

Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.