Ads Top

10 trucuri cum să economisești bani în vacanță 🏖

10 trucuri cum să economisești bani în vacanță

  1. Puțini oameni știu, dar cele mai ieftine și neobișnuite suvenire/cadouri nu ar trebui căutate în magazine de suveniruri ci în magazine de antichități. Prețurile acolo sunt de câteva ori mai ieftine, iar lucrurile mai rafinate își păstrează cu adevărat spiritul vremurilor și culturii.

  2. Pentru cine are nevoie de internet ieftin în Europa, scrieți la căutarea «Vodafone internet smart passport». Doar 3 € pe zi - și sunteți mereu online.

  3. Dacă ați ales o destinație precum India, nu uita să ai cu tine un certificat/carnet mai vechi, cu poza (în română). Îl puteți utiliza drept carnet de student, și cu el poți intra în posesia unui bilet gratuit sau cu preț redus, la intrarea în palate, muzee și alte locuri Be right back.

  4. Vrei distracție și excursii gratuite într-un oraș străin? Caută pe Google: «Barcelona for 0 euro», «Paris pour 0 euro» - și veți găsi toate informațiile despre evenimentele gratuite în orașul dat.

  5. gransjoy - pe acest site utilizatorii aplică cereri de a le cumpăra sau a expedia în numele lor unele lucruri. Dacă tot aveți aceeași destinație, poate fi o bună metodă de a câștiga niște bani în plus.

  6. Pe site-ul neweuropetours puteți găsi tururi gratuite ale celor 18 capitale ale Europei (și în diverse limbi).

  7. Înainte de a călători prin muzeele orașelor, nu uita să descarci ghiduri audio în telefon. Fără comentariile experților este foarte dificil de a înțelege valoarea picturilor, mai ales în muzeele de artă modernă, salvând astfel 10-15 €.

  8. Dacă ați rămas cu bagajul nu pentru mult timp într-un oraș străin și aveți o poftă mare de plimbare prin oraș - în liniște lăsați bagajul într-un dulap de păstrare dintr-un supermarket. O valiză nu mare s-ar potrivi de minune.

  9. Rețineți, aproape în orice muzeu există o zi  „intrare liberă“. Poate că acest lucru să fie în fiecare duminică / fiecare luni / prima marți a lunii și așa mai departe. O mare probabilitate ca să fii în preajmă în acele zile. Verifică această informație înainte de călătorie.

  10. În cazul în care drumul spre destinație ocupă cea mai mare parte a timpului destinat călătoriei. Procură bilete pentru zborurile de noapte, astfel economisești simțitor niște bani.

(bonus +) Sfaturi pentru cei ce călătoresc în cuplu: în momentul rezervării sau înainte de sosire, transmite un e-mail la hotel precum că călătoria dvs. este luna de miere (chiar dacă sunteți de 15 ani deja căsătorit ). Cel mai probabil beneficiați de o cameră frumoasă și alte facilități sau surprize din partea gazdelor. Red heart


Lasă și tu în comentarii ce alte trucuri te-au ajutat să economisești în timpul călătoriei Winking smile


Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.