Ads Top

40 ide de cadouri pentru 8 martie


Pentru că se apropie sărbătoarea femeiei și probabil mulți sunt în pană de idei ce cadou să-i facă femeiei dragi din viața lor. Vă prezentăm o listă cu idei care ar putea fi de folos.

Dacă este o persoană care muncește în birou:

    1. Suport pentru telefon

Atunci când telefonul ei este așezat pe un suport care îi oferă o vizibilitate bună a ecranului, chiar și în regim silențios, notificările de pe telefonul ei nu vor trece neobservate. Mai mult decât atât, un suport de calitate și drăguț îi va înfrumuseța cu siguranță masa de lucru.

    2. Jucărie antistress

În timpul conferințelor lungi sau al discuțiilor telefonice stresante ai nevoie de un astfel de obiect. Poți desigur să folosești un pix sau un creion, dar cu siguranță senzația unei jucări antistress dintr-un material plăcut te va ajuta să te relaxsezi mai bine.

    3. Umidificator USB

Nu în toate oficiile există un control al calității aerului – uneori umeditatea poate fi extrem de scăzută, mai ales în cazul când este pornită încălzirea. Drept urmare, poți obține adesea o piele uscată și neplăceri în gât. Un umidificator compact te va ajuta cu siguranță să treci peste asta.


Pentru persoanele care petrec mult timp acasă sau au puțin timp pentru gospodărie:

    4. Aspirator Robot

Să menții o podeauă mereu curată – o misiune dificilă pentru o femeie. Atât timp cât ea își vede de treburile ei, aspiratorul va strânge praful cu ușurință și va merge la unitatea de încărcare, economisindu-vă o groază de timp, pe care îl puteți savura ulterior împreună. Iar în cazul în care aveți în casă un câine sau o pisică acesta este cadoul perfect.

5. Pătură ponderată

Păturile ponderate oferă ajutor natural pentru somn atât pentru adulți, cât și pentru copii, creând senzația de a fi ținute pentru a încuraja un somn odihnitor și ameliorează stresul. (nu inteleg nimic)

6. Kigurumi

Costumele de animale și de eroi din desenele animate devin din ce în ce mai populare în calitate de haine de purtat acasă și nu numai. În aceste costume de pluș amuzante mereu va fi plăcut și călduros și nu o să mai vrei să le lași nicicând.

Pentru persoanele care nu se despart de smartphone:

7. Baterie Externa (Power Bank)

Rețelele de socializare, camera foto, convorbirile telefonice îți consumă extrem de mult din baterie, astfel ajungi, invevitabil, ca batereia să nu mai țină până la sfârșitul zilei. O baterie externă te ajută să rămâi online în cele mai importante momente.  

8. Husă pentru telefon

Husa – un accesoriu util, responsabil atât de exteriorul telefonului, cât și de protecția lui. Având în vedere că este un accesoriu care se uzează rapid, întotdeauna va fi plăcut să primești o „haină” nouă pentru gadgetul tău. 

9. Selfie-Stick 

Un lucru de neînlocuit pentru cei care obișnuiesc să călătorească singuri. Să călătorești și să nu poți posta pe instagram este de neimbaginat în zilele noastre. Selfie-stick-ul va rezolva această problemă, ba mai mult, cu ajutorul lui vei obține poze mult mai reușite.

Pentru persoanele care iubesc să gătească:

10. Mixer planetar

Acest mixer este foarte practic prin faptul că nu este necesar să îl țineți în mână, astfel mâinele gospodinei vor fi libere pentru alte treburi. 

11.    Set de condimente

Condimentele sunt în stare să schimbe complet gustul unei mâncări și orice bucătar înrăit întrebuințează activ aceste proprietăți. Cumpărați condimentele boace de fiecare dată când este posibil întrucât condimentele măcinate își pierd mai repede aroma.

12. Certificat pentru cursuri sau curs de culinărie

Desigur că în mediul online putem găsi o mulțime de rețete, dar alături de un bucătar profesionist poți afla multe secrete și să întâlnești persoane cu aceleași interese. Dăruiți unei femei un certificat pentru un curs de gătit mâncare asiatică și, probabil, primiți în schimb o invitație la cină cu supă pho-bo.

13. Robot de bucătărie

Cele mai creative idei se pun in practica cu ajutorul robotului de bucatarie. 

14. Multicooker

Tehnologia de azi face totul mai simplu, inclusiv obținerea unor rețete delicioase si nutritive cu minimum de efort (și fără a fi un chef). Dacă vei încerca un aparat multicooker  de calitate vei rămâne impresionat de avantajele pe care ți le oferă.

 Pentru persoanele care petrec mult timp în fața oglinzii:

15. Bombe de baie

Aceste bile efervescente colorate înmoaie pielea și transformă baia obișnuită într-o plăcere sofisticată. Bombe cu o varietate de arome, ierburi și chiar sclipici (alegerea este imensă). 

16. Uleiuri esențiale naturale

Uleiurile esențiale sunt folosite de mult timp în cosmetologie și medicina populară. Optează pentru un produs natural, astfel încât să poată fi folosit în siguranță pentru masaj și cremă aromatizantă. Dar cel mai bine este să dăruiți un set de uleiuri.

17. Săpun hand-made

Având în vedere că aceste produse pot fi procurate într-o varietate de forme, optați pentru forme care se potrivesc hobby-urilor partenerei. Produsele lucrate manual sunt adesea fabricate din ingrediente naturale, deci acesta nu este doar un cadou frumos, ci și un cadou util.

18. Set manichiură-pedichiură

Un set complet cu tot ce de ce aveti nevoie pentru manichiură, cât și pentru pedichiură. Avantajul este că au dimensiuni mici, portabil: excelent pentru călătorii, uz casnic, dimensiunile mici ale acestui set sunt ideale și nu ocupă mult loc în bagajul dumneavoastră.

Pentru persoane care au o muncă creativă:

19. Caiet de schițe cu foi negre

Desenatul pe hârtie neagră câștigă popularitate deoarece orice imagine „în negativ” arată surprinzător și de efect. De asemenea, puteți dona un stilou alb cu gel, astfel încât să poată încerca imediat noua tehnică de desen.

20. Culori pentru pictat pe sticlă, ceramică

Este întotdeauna distractiv să înveți ceva nou, mai ales dacă acesta este aplicabil și util în viață. Dacă prietena ta nu a încercat încă să picteze farfurii și vaze, s-ar putea să se bucure de această activitate relaxantă. Și dacă aveți deja o astfel de experiență, atunci vopselele cu siguranță nu vor fi de prisos.

21. Set pentru cusut păpuși

Chiar și o femeie care nu a cusut înainte poate face față cu ușurință unei jucării textile dintr-un set de păpuși. Cutia conține tot ce aveți nevoie: materiale, un model și instrucțiuni. Nu mai trebuie să căutați și să cumpărați nimic, așa că o seară plăcută și creativă este garantată.

22. Aparate de masaj

Cu un asemenea cadou cu siguranță nu veți da greș! Ce poate fi mai plăcut decât să ai un asemenea aparat în momentele când doar un masaj pentru masarea zonelor dureroase, incordate sau pur si simplu pentru relaxarea si tonifierea corpului te va ajuta să te relaxezi.

Dacă aveți o prietenă gamer sau pasionată de tehnologie

23. Căști bluetooth 

Un accesoriu universal și extrem de potrivit zilelor noastre care cu siguranță poate îmbunătăți și face mai eficientă activitatea de zi cu zi chiar și unei persoane care nu este pasionată de tehnolagie. 

24. Încărcător wireless – atât de popular și necesar zilelor noastre.

25. O consolă

Află dacă partenerul are cea mai recentă consolă Xbox sau PlayStation. Dacă nu încă, atunci nu ezitați să oferiți o nouă consolă. Și dacă nu aveți nevoie de ea, puteți achiziționa o consolă portabilă pentru a vă juca în drum spre serviciu și puteți lua dispozitivul cu voi în călătorii.

26. Scaun/Fotoliu pentru calculator

O persoană care iubește să joace pe calculator petrece mult timp în poziție așezată. Un scaun ergonomic pentru computer vă va ajuta să faceți față acestui mod de viață fără probleme pentru corp. Acesta trebuie să susțină neapărat partea inferioară a spatelui și să aibă un număr mare de ajustări, astfel încât să poată fi reglat în diferite moduri. 

27. Ochelari  VR 

Ochelarii VR îți oferă senzația de a fi complet în lumea virtuală. Aceștia urmăresc mișcarea corpului, astfel încât imaginea se schimbă în funcție de direcția în care întoarceți capul. Va putea juca jocuri video și viziona filme 3D - și să simtă că viitorul a sosit deja. Niciun pasionat de tehnologie nu va spune nu unui asemenea cadou.

 Alte idei...

28. Photobook personalizat cu cele mai plăcute momente împreună.

29. Set 2 pahare de vin însoțită de o sticlă de vin.

30. Saltea de yoga.

31. Set de ceaiuri cu arome diferite.

32. Aparat masaj tip pernă

33. Periuță de dinți electrică

34. Voucher pentru diferie activități preferate.

35. Articole din piele piersonalizate.

36. Jucării sexuale și erotice.

37. Set de lumânrări aromate.

38.  Animal de companie.

39.  Trotinetă electrică.

40. Accesorii penru sportul preferat.





Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.