Ads Top

Orice se întâmplă, se întâmplă tuturor…!

    bine si rau
    O analiză minuțioasă ar dezvălui faptul că ne confruntăm cu aproape aceleași circumstanțe ca toți semenii noștri. Unii le transformă în pretexte pentru rezultate și performanțele slabe, în timp ce alții le transformă în oportunități de dezvoltare și perfecționare, obținând rezultate remarcabile.

    Viața ne oferă tuturor ocazii favorabile, dar și obstacole.
Trăim cu toții perioade proaste și perioade bune, momente când suntem bolnavi, dar și momente când ne bucurăm de o sănătate de fier. Furtunile abat și asupra celor săraci, a dar și asupra celor bogați.
   Orice se întâmplă, se întâmplă tuturor. Singura diferență constă în modul nostru de abordare a ” lucrurilor care se întâmplă ”. Nu  evenimentele care se întâmplă determină calitatea vieții noastre, ci modul care tratăm aceste evenimente.Avem tendința să pretindem anumite rezultate într-un anumit moment din viață.       
    Dar legea cultivării și recoltării ne spune că – pentru a aduna recolta toamna – trebuie să plantăm semințe primăvara. Vara, trebuie să ajutăm plantele să devină viguroase, apărându-le de paraziți și de buruienile invadatoare. Nu trebuie să cădem pradă niciodată inerției și să putem capăt muncii zilnice. În final, ne vom bucura de recolta dorită, dar numai la timpul potrivit.

Există un timp pentru toate lucrurile și pentru toate visurile de pe pământ: un timp a te naște și un timp pentru a muri; un timp pentru a sădi și un timp pentru a culege ce ai sădit; un timp pentru lacrimi și un timp pentru zâmbete; un timp pentru tânguire și un timp pentru dans; un timp pentru dragoste și un timp pentru ură; un tip pentru război și un timp pentru pace

    Rezultatele nu țin seama de nevoile și dorințele noastre.
Ele depind însă de eforturile… de muncă… și de activitățile noastre. Dacă ne-am îndeplinit misiunea, rezultatele nu vor ezita să apară – dar numai la timpul potrivit.

Нравится


Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.