Ads Top

Femeia – instrucțiuni de folosire

femeia – instructiuni de folosire – autor mihaela radulescu

Femeia pe care tocmai vrei s-o întrebuinţezi a fost făcută din iubire, şi de aceea nu poate funcţiona fără acest combustibil. Ai grijă să-i faci mereu plinul.
     Dacă o iei în braţe, nu uita să repeţi constant gestul. Reacţionează la fel de
minunat la sărutări şi mângâieri, ba chiar la cuvinte calde şi simple.
     Când e tristă, încearcă să o faci să zâmbească. Dacă nu ştii cum, fă dragoste cu ea, va avea apoi cel mai frumos zâmbet.
     Nu lovi niciodată o femeie, căci vei înceta să mai fii bărbat şi vei deveni o jigodie, chiar şi pentru copiii tăi. Ei nu vor uita niciodată că ai bătut-o pe mama lor…
     Femeile, chiar şi cele mai sofisticate, au bucurii dintre cele mai simple – o floare, chiar şi una sălbatică, le da atâţia fiori cât un bărbat nu poate înţelege…
Să nu uiţi de ziua ei, de 1 Martie şi de 8 Martie, de ziua căsniciei, dar, neapărat, măcar o dată, într-o zi oarecare, din banalul motiv că ţi-e dragă… joia asta nu uita să-i duci o floare, poate chiar pe cea care-i place ei, nu pe cea care s-a găsit la colţ…
     Iubeşte-o dimineaţa şi vei fi şi tu fericit. Abia pe la ora prânzului îţi vei da seama de ce-ţi merg toate atât de bine şi de ce abia aştepţi să ajungi din nou acasă, chiar şi după ani buni împreuna.
     Nu intra peste ea în baie şi nici n-o pândi când se aranjează! Cele mai multe femei prefera să le vezi doar în varianta finală. Respectă-le misterul şi… jumătatea de oră de stat în baie foloseşte-o pentru micile tale plăceri „vinovate”, oricare ar fi ele.
     Nu uita niciodată ca femeia are nevoie să-i spui cât e de frumoasă, cât îţi e de
dragă şi cât de tare-ţi lipseşte. Când vei uita aceste mici detalii, viaţa ta va fi tot mai seacă şi mai lipsită de noroc, căci nici unui bărbat nu-i merge bine fără un suflet-pereche lângă el.
     Nu te îngrijora ca piesele din care e făcută femeia se mai deteriorează şi îşi mai schimbă aspectul. Doar unele pot fi înlocuite, însa e preferabil să observi că şi piesele tale suporta exact aceleaşi transformări….
     Respectă-i familia, prietenele bune şi pe colegii de serviciu. Armonia se instalează mai ales atunci când eşti primul care o practică… Cu cât eşti mai sociabil şi mai plăcut de lumea din jurul ei, cu atât vei fi mai iubit şi mai respectat…
     N-o transforma în sclava ta, chiar dacă ea îţi face cu dragoste şi mâncare, şi masaj la picioarele obosite, şi… lista de cumpărături. Ajuta măcar în micile treburi administrative şi îi vei putea cere orice în schimb…
     N-o umili şi n-o jigni niciodată, mai ales în public sau de fata cu copii – nu vei
face decât să fii din ce în ce mai puţin bărbat… din ce în ce mai puţin inteligent…
Scoate-o în oraş, la masă, măcar din când în când. Se va topi uitându-se în ochii tăi, chiar şi atunci când tu vei trage cu coada ochiului la alta…
     Nu râde de pasiunile ei ciudate. Aşa par şi ale tale, doar ca tu ai mereu norocul să fii înţeles şi apreciat pentru ele.
     Nu-i spune că s-a îngrăşat, mai bine propune-i să alergaţi împreuna.
     Dacă ai prietene femei, asigură-te că-ţi respecta soţia sau iubita şi că nu reprezintă vreo panică pentru ea. Altfel, vei rămâne doar cu prietenele şi nu e sigur că asta ai dorit.
     Nu o mai compara cu mama ta sau cu alte femei din viaţa ta – precis e mai bună ca ele în multe alte privinţe, de vreme ce ai ales-o pentru viaţa în doi.
     Nu-i strică bucuriile mărunte – exact din ele se încarcă şi, fără să ştii, din energia ei te încarci şi tu.
     Ascult-o când vrea să te întrebe, când încearcă să te cunoască şi să te înţeleagă – atunci te iubeşte cel mai mult, deşi pentru tine pare invers în acel moment.
     N-o înlocui cu alta pentru o oră de plăcere. Înlocuieşte în ţine partea ticăloasă cu una virtuoasa şi te vei simţi un bărbat minunat. Când vrei să pleci de tot, pleacă hotărât, nu te tot întoarce, căci răneşti grav un suflet care a fost lipit de-al tău.
     Nu încerca să aplici aceste reguli pe oricare femeie, căci cu fiecare dintre ele şi tu vei fi alt bărbat…..
     Femeia funcţionează perfect când o iubeşti perfect. Când nu-ţi mai place cum funcţionează, sigur i-ai făcut ceva nepotrivit chiar tu, iubirea vieţii ei…

Descarcă cartea în format pdf: Intreaba-ma orice autor Mihaela Radulescu
Sau citește online direct de pe blog:Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.