Ads Top

Scrisoarea unei studente către părinții ei…

www.descopera-tee.blogspot.com

Dragă mamă şi tată,
          De când am plecat la facultate am fost cam leneşă la scris şi îmi pare rău că nu v-am scris mai devreme. O să vă povestesc totul chiar acum dar, înainte de a citi mai departe, vă rog să staţi jos. Nu veţi citi mai departe până nu vă aşezaţi jos, de acord?
          Ei bine, acum îmi merge destul de bine. Fractura de craniu şi comoţia cerebrală,  pe care le-am căpătat când am sărit  pe fereastra camerei mele pentru că s-a produs un incendiu,  la puţin timp după sosirea mea aici, s-au vindecat destul de bine acum.
          Am petrecut doar două săptămâni în spital şi acum pot să văd aproape normal şi mai am dureri de cap îngrozitoare doar o dată pe zi. Din fericire,  incendiul  din clădire şi saltul meu  de la  fereastră au fost observate de un lucrător de la staţia de benzină din apropiere şi el a fost cel care a chemat pompierii şi ambulanţa. El m-a vizitat de câteva ori la spital şi, cum n-aveam unde să locuiesc din cauză că arsese căminul studenţesc, a fost destul de amabil să mă invite să locuiesc în apartamentul lui. De fapt, este o cameră la subsol, dar a fost drăguţ din partea lui. Este un băiat grozav, ne-am îndrăgostit unul de altul şi plănuim să ne căsătorim.       
           Încă n-am stabilit data, dar cu siguranţă va fi înainte să se vadă că sunt gravidă.
Da, mamă şi tată, sunt gravidă. Ştiu cât de mult vă doriţi să fiţi bunici şi ştiu că  veţi  întâmpina  cu  bucurie  copilul  şi-i veţi acorda  aceeaşi  dragoste, devotament şi grijă delicată pe care mi le-aţi oferit şi mie pe când eram copil.Motivul pentru care am întârziat căsătoria este acela că prietenul meu are  o  infecţie   minoră  care  ne  împiedică   să  trecem   testele   de   sânge  premaritale şi eu n-am avut grijă şi am luat infecţia de la el.
           Acum că v-am spus toate astea, vreau să vă spun că n-a fost nici un incendiu în  cămin,  n-am  avut nici  o comoţie cerebrală  şi nici o fractură de craniu, n-am fost internată în spital, nu sunt gravidă, nici logodită, nu am nici o infecţie şi nu am vreun prieten. Adevărul este că am luat note mici la Istoria Americii şi la Chimie şi am vrut să vedeţi aceste note din perspectiva potrivită.
         Fiica voastră iubitoare, Sharon
Poate că Sharon a luat  o notă mică la chimie, dar merită nota maximă la psihologie.

Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.