Ads Top

12 lucruri care îți pot schimbi viața


Trăiești în cea mai bună epoca a omenirii. Nu au existat niciodată mai multe oportunități și posibilități de a deveni ce ești capabil să devii și de a-ți atinge mai multe obiective decât exista astăzi.

1. Schimbă-ți modul de a gândi. Modul în care gândești despre tine însuti, despre abilitățile tale și despre potențialul tău - conceptul despre tine însuți - determina tot ce ești tu astăzi și tot ce vei fi vreodată. Din fericire, acest concept personal este unul învățat. Preluând întregul control asupra cuvintelor, imaginilor și ideilor pe care le lași să pătrundă în mintea ta, preiei întregul control asupra viitorului tău.

2. Schimbă-ți viața. Vii pe lume având un potențial extraordinar, cu abilități nelimitate în nenumărate domenii. Ca urmare a criticismului distructiv din copilărie, poți să dezvolți teama de eșec, de pierdere, de respingere și de critică. Îți poți dezvolta credințe auto-limitative care te trag înapoi. Scăpând de aceste emoții negative, îți eliberezi adevăratul potențial și îți transformi viața.

3. Făurește-ți visuri mărețe. Adevăratul punct în care vei începe să trăiești genul de viață care este posibil pentru tine îl reprezintă cel în care îți vei crea o viziune stimulativa despre cum ți-ai dori să fie existența ta în viitor, în fiecare domeniu, daca nu ai avea nici o limitare. Imaginează-ți că ai putea fi, avea sau face orice în familia ta, cu finanțele tale sau în viața ta personala. Stabilește-ți apoi obiective clare, scrise, însoțite de planuri detaliate pentru a-ți transforma visurile în realitate.

4. Hotărăște-te să devii bogat. Hotărăște-te astăzi să preiei întregul control asupra viitorului tău financiar. Începe să faci lucrurile pe care le-au realizat alții pentru a deveni independenți financiar, începând de unde ești astăzi. Decide exact cât de mult vrei să câștigi, să păstrezi și să dobândești; stabilește-ți aceste praguri drept obiective și apoi gândește-te la scopurile respective tot timpul. Și tu poți face orice au realizat alții.

5. Preia controlul asupra vieții tale. Ești forță creativa primară din propria viață. Tot ce ești sau vei fi vreodată este rezultatul a ceea ce faci sau nu reușești să finalizezi. Hotărăște-te astăzi să îți asumi responsabilitatea pentru tot ce se întâmplă în proporție de 100%, fără a învinovăți pe cineva sau fără a te scuza. Exercită-ți puterea personală și preia controlul asupra gândurilor, cuvintelor și acțiunilor tale. Devino stăpânul propriului destin.

6. Dedică-te excelenței. Cele mai mari recompense și cele mai mari satisfacții le obțin cei care sunt foarte buni în ceea ce fac. Hotărăște-te să te alături primilor 10% oameni din domeniul tău. Stabilește care sunt abilitățile principale pe care va trebui să le ai, propune-ți obținerea unor rezultate superioare drept obiectiv, întocmește un plan și apoi muncește în fiecare zi pentru a te perfecționa.

7. Pune oamenii pe primul loc. Calitatea și numărul relațiilor tale vor avea un impact mai mare asupra succesului tău și a fericirii tale decât orice alt factor. Organizează-ți viața în jurul construirii și menținerii unor relații de înalta calitate și încredere cu cei mai importanți oameni din lumea ta. Întâlnește oameni noi continuu pentru a-ți extinde rețeaua de contacte. Intră în legătură cu alți oameni pozitivi, orientați către succes.

8. Gândește ca un geniu. Ești, de fapt, o minte care poartă cu sine un corp. Nu reprezinți ceea ce crezi că ești, ci doar ceea ce gândești. Ai abilitatea de a gândi mai bine și mai eficient decât până în prezent. Atunci când vei începe să gândești precum cei mai inteligenți și mai de succes oameni, vei începe să obții curând aceleași rezultate că și ei.

9. Descătușează-ți puterile mentale. În zilele noastre, ideile reprezintă principalele surse de bogăție. Cu cât dezvolți mai multe idei pentru a-ți atinge obiectivele, conform Legii Probabilităților, cu atât este mai probabil să găsești ideea cea mai potrivită pentru tine, exact la momentul oportun. Abilitatea ta de a genera idei noi este nelimitată. De aceea, și viitorul tău se dovedește nelimitat.

10. Pune-ți mintea la contribuție. Exista câteva strategii și tehnici de gândire folosite de oamenii din top din întreaga lume. Oricare dintre aceste metode de analizare și de evaluare a situației tale îți poate oferi idei vitale care îți pot schimba perspectiva și chiar viața. Cu cât ai mai multe instrumente de gândire, cu atât mai mult îți poți construi o viață minunată.

11. Creează-ți propriul viitor. Abilitatea de a privi în viitor și de a face astăzi pașii necesari care îți vor asigura viața pe care ți-o dorești reprezintă un mod de a gândi esențial practicat de oamenii cu cel mai mare succes din istorie. Persoanele cele mai eficiente își planifică viața cu atenție și fac tot ce depinde de ele pentru a anticipa cu mult timp înainte ce ar putea să meargă rău. Drept urmare, acestea gândesc mai bine și iau hotărâri mai bune decât oamenii din jurul lor.

12.Trăiește o viață minunată. Lumea din jurul tău este determinată în mare măsură de universul dinăuntrul tău. Oamenii cei mai fericiți, mai bine plătiți și mai respectați din fiecare domeniu sunt aceia care sunt cunoscuți pentru calitatea caracterului lor. Atunci când îți vei organiza viața în jurul calităților pereche numite integritate și curaj, ți se vor deschide toate ușile, iar tu vei fi o persoana cu adevărat fericită. Îți vei schimba modul de a gândi.
Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.