Ads Top

8 Cărți care merită citite de fiecare femeie

8 Cărți care merită citite de fiecare femeie


Femeile iubesc tot felul de cărți. Printre acestea se numără istorii, povești romantice și motivaționale, realiste și fantastice despre puterea frumuseții și a puterii sufletului, romane despre lupta dintre rațiune și dragoste.

 

Chocolat - Joanne Harris

Joanne Harris

Chocolat

     Într-un stil de distopie, Margaret Atwod, cu toată splendoarea lumii divine, unde femeile nu au dreptul să dețină proprietăți, să lucreze, să iubească, să citească și să scrie. Fără primblările de dimineață sau picnic-uri și petreceri...fără șansa de a se căsători a doua oară. Lor le rămâne doar un sigur rol – servitoare. Un roman care pur și simplu nu îți permite să-l citești cu indiferență.

Citește
Povestea Slujitoarei

Margaret Atwood

Povestea Slujitoarei

     Povestea tragică a unui băiețel de 9 ani, care își găsește un prieten bun dar ciudat, care cumva mereu este înfometat. Niciodată nu îl invită în vizită, ba mai mult, locuiește înconjurat de o sârmă ghimpată. Acești copii nu înțeleg ce se întâmplă în lumea cruntă a adulți, ei doar trăiesc în ea. O poveste profund emoțională care lasă o urmă adâncă și de durată în inima oricărui cititor.

Citește
The Best of Me - Nicholas Sparks

Nicholas Sparks

The Best of Me

     Proza lui Nicholas Sparks - luminoasă și fină - o adevărată plăcere pentru cititor. În ea totul pare a fi autentic și credibil fără vreo pictură de misticism. Are tot ce este necesară pentru o seară plăcută : un orășel din provincie, intrigă și o minunată poveste de dragoste în care visează la nemurire.

Citește
Înainte să te cunosc - Jojo Moyes

Jojo Moyes

Înainte să te cunosc

     Lou - o fată simplă, ce duce o viață chibzuită, confortabilă și plictisitoare. Will - un om de afaceri de succes, energic și plin de energie. Într-o zi totul se schimbă: Will rămâne blocat într-un scaun cu rotile, fără nici cea mai mică dorință de a trăi, și Lu a devenit asistenta lui. Povestea lor emoționantă ne demonstrează că dificultățile pot fi depășite - chiar și atunci când noi nu mai credem acest lucru.

Citește
Lolita - Vladimir Nabokov

Vladimir Nabokov

Lolita

     O carte a destăinuirii care leagănă cititorul pe ambele maluri ale oceanului, Lolita trezește de asemenea un șir de emoții contradictoriii. Unii o văd ca o poveste șocantă a păcatului în detalii aproape anatomice, iar altcineva din prima pagină se îndrăgostește în ea citind-o ca pe un imn al „Dragostei la prima vedere”, „Dragoste la ultima vedere” și „Dragoste din priviri eterne”.

    

Citește

Iubita locotenentului francez John Fowles

John Fowles

Iubita locotenentului francez

     În fiecare zi, pe plaja găsim o tânără femeie în negru și care poveste la orizont. Într-o zi pe ea o vede un un bărbat, care este pe cale să se căsătorească cu altcineva, și totul se merge în contradictoriu. Se v- a căsători sau v-a da frâu liber sentimentelor? Tu decizi. Fowles a scris două versiuni pentru final, pentru a arăta că conștiința - este o alegere individuală.

Citește
Draga viata - Alice Munro

Alice Munro

Dragă viață

     Caracteristica principală a povestirii laureatului premiului Nobel pentru Alice Munro este că oricare dintre ele ar putea descoperi accidental o poveste a propriei sale vieți, așa cum este ea, cu toate defectele și nuanțe. În existența unor eroi este imposibil să nu crezi. Cea mai puternică armă din arsenalul Munr - abilitatea de a empatiza cu personajele, în întregime.

Citește
Mananca, roaga-te, iubeste. Elizabeth Gilbert

Elizabeth Gilbert

Mănâncă, roagă-te, iubește

     Această poveste autobiografica a unei femei moderne de succes, care și-a pierdut gustul vieții și la câștigat înapoi. Ea amintește fiecărei cititoare despre ceea ce ea vrea cu adevărat, ce ea visează - despre libertate, despre fericire, despre capacitatea de a se distra și de a trăi în pace cu ea însăși.

Citește

Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.