Ads Top

10 cele mai impresionante tuneluri ale lumii (foto)

clik pentru a mări1. Tunelul Florilor de Cireș se afla în orasul Bonn, Germania. Primăvara florile larg deschise formează o cupolă de extraordinară, de culoare roz, sunt doua astfel de strazi în Bonn.

clik pentru a mări2. Strada Gonzalo di Cavallo, oraÈ™ul Porto Alegre, Brazilia – în anul 2006 primarul José Alberto Fogaça a declarat ca această stradă monument istoric È™i cultural al oraÈ™ului.

clik pentru a mări3. Un peisaj magnific plin de culorile toamnei care îl oferă parcul Vermont din SUA.

clik pentru a mări4. Tunelul este situat în Japonia, iar copacii se numesc Ginkgo.

clik pentru a mări5. Tunelul din din arbori numiți Tisa, care este un arbore care poate ajunge până la 6-15 m în înălțime și 1,5-6 m în diametru, arealul acesteia întinzându-se din Eurasia, Marea Britanie până în Caucaz. Acest tunel aflânduse pe teritoriul Marii Britanie.

clik pentru a mări6. Tunelul numit Dark Hedges din nordul Irlandei.

clik pentru a mări7. Padurea de bambus Sagano, din Arashiyama, Japonia, este taiata de o poteca ce ofera peisaje parca din alta lume. Este lunga de 500 de metri si folosita de multi credinciosi pentru a ajunge la templele din zona, cel mai cunoscut dintre acestea fiind Adashino Nenbutsu-ji.
Zgomotul care se aude cand vantul isi croieste drum printre copacii zvelti a fost votat de autoritatile nipone in topul celor 100 de sunete patrimoniu, ce trebuie pastrate in Japonia.

clik pentru a mări8. Tunelul iubirii, din Ucraina, cu o dimensiune de 3 km de cale ferată privată, în apropierea de Klevan, un oraș mic din vestul țării unde renul trece de 3 ori pe zi.

clik pentru a mări9. Tunel situat în Africa de Sud în orașul Johannesburg. Jacaranda numiduse specia de arbori care formează aceast peisaj.

clik pentru a mări
10. În Japonia mai putem și întâlni și tunelul Fuji Matsuri sau Festivalul Wisteria. Parcul Ashikaga este celebru pentru varietățile din aceasta plantă, pentru că aici există wisteria colorate în galben, alb, roz sau purpuriu.

Niciun comentariu:

Mesajele ce vor conţine conţinut vulgar, atacuri la persoane sau spam vor fi cenzurate.

Descopera-tee Ⓒ. Un produs Blogger.